Feiende flott bil ankommet

En ny feiebil er kommet inn til Asfalt Remix på Vadbakken i Våler. Men med dagens oppdragsmengde vil den være lite på hjemmebane. Det forsikrer driftsleder Lars Erik Edstrøm.

Den nye feie- og sugebilen kommer fra Lemminkäinen Drift i Stavanger. Bilen er blitt en erstatter for Asfalt Remix sin gamle feiebil, som nå har gjort jobben for oss. Vi ønsker en topp moderne maskinpark for å forhindre unødige driftsstanser. Dette anser vi som en av våre fortrinn i markedet. Våre kunder vet at vi har utstyr som vi kan stole på.  Det er dårlig økonomi at driftsutstyr står på grunn av brekkasjer eller andre unødige hendelser. Vårt driftspersonell skal ikke måtte skru på utstyr når de skal utføre fresing eller transportoppdrag innenfor korte tidsmarginer, fortsetter Edstrøm.

Feiesystemet
på bilen er produsert og montert av Veimas AS i Danmark. Denne bilen vil i hovedsak bli brukt på statskontraktene som Asfalt Remix nå jobber med.
-Når høysesongen er over vil vi bruke den på ordinær feiing og eventuell  vårfeiing i byer som ønsker våre feietjenester, sier Edstrøm.
-Bilen er topp til vårt bruk. Vi ser at den allerede fungerer veldig bra og vi er meget fornøyd så langt, avslutter driftsleder Lars Erik Edstrøm.

Bilen er topp til vårt bruk. Vi ser at den allerede fungerer veldig bra og vi er meget fornøyd så langt

Bilen er topp til vårt bruk. Vi ser at den allerede fungerer veldig bra og vi er meget fornøyd så langt

Comments are closed.

Kontaktinformasjon

Asfalt Remix AS
Vadbakken 6, 1592 Våler 

Tlf:
Faks:
E-post:
69 28 99 01
69 28 99 02
post@asfaltremix.no

Her finner du oss

Last ned brosjyren