Nå setter vi nye rekorder

-Asfalt Remix AS er en bedrift i vekst. Selskapet har nå 40 kompetente og dyktige medarbeidere som gjør en meget bra jobb. Det slår selskapets grunnlegger og daglige leder Per Erik Brynildsen fast.
Etter en stabil og forsiktig vekst de første 10 årene er både antall ansatte, aktivitet og omsetning økt betydelig de siste årene. Arbeidsmengden har økt kraftig,og selv om konkurransen i markedet til tider kan være knallhard har Asfalt Remix vist at vi har de egenskaper og kvaliteter som skal til for å være konkurransedyktig.

Kvalitet til rett pris
-Det handler like mye om kvalitet som pris, og heldigvis er det stadig flere som ser at det er sluttsummen og kvaliteten på arbeidet som teller når regnskapene skal gjøres opp også for bestillerne våre, sier Brynildsen.
Brynildsen har hele tiden utvidet maskinparken for å imøtekomme markedets behov. Oppdragsmengden ligger nå på ca 110 oppdrag hver eneste uke i sesongen.

Ny rekord
Denne uka satte Asfalt Remix ny rekord med 40 oppdrag på èn og samme dag.
-Vi har en utrolig gjeng medarbeidere som står på dag og natt. Her er det en lagkultur som flere fotballag misunner oss. En for alle, og alle for èn, slår Brynildsen fast. Jeg er både stolt og ydmyk over å være med som kaptein på dette laget, sier han.

– Vi ser på veksten med stor glede, men vi jobber hele tiden med å vokse kontrollert. Alt må henge sammen både når det gjelder økonomi, struktur og effektivitet.  Gjennom vår HR-leder sørger vi til en hver tid for at alle våre ansatte også blir i varetatt på best mulig måte, sier daglig leder Per Erik Brynildsen.

Det er mange som freser i Asfalt Remix, men jentene her holder mest kontroll på administrativ side..

Det er mange som freser i Asfalt Remix, men jentene her holder mest kontroll på administrativ side..

Comments are closed.

Kontaktinformasjon

Asfalt Remix AS
Vadbakken 6, 1592 Våler 

Tlf:
Faks:
E-post:
69 28 99 01
69 28 99 02
post@asfaltremix.no

Her finner du oss

Last ned brosjyren