Personvernserklæring

Denne personvernerklæringen beskriver hvordan Asfalt Remix AS bruker og beskytter informasjon som du gir Asfalt Remix AS når du bruker dette nettstedet.

Asfalt Remix AS er forpliktet til å sikre at personvernet ivaretas. Skulle vi be deg om å gi visse opplysninger som du kan identifiseres ved bruk av dette nettstedet, da kan du være trygg på at det vil bare bli brukt i samsvar med denne personvernerklæringen.

Asfalt Remix AS kan endre disse retningslinjene fra tid til annen ved å oppdatere denne siden. Du bør sjekke denne siden fra tid til annen for å sikre at du er fornøyd med eventuelle endringer.

Denne personvernserklæringen er effektiv fra: november 2014

Hva vi kan samle

Vi kan samle inn følgende informasjon:

  • navn og stillingsbetegnelse,
  • kontaktinformasjon, inkludert e-postadresse,
  • demografisk informasjon som adresseinformasjon, preferanser og interesser,
  • annen informasjon som er relevant for kundeundersøkelser og / eller tilbud.

Hva vi gjør med den informasjonen vi samler

Vi trenger denne informasjonen for å forstå dine behov og gi deg bedre service, og særlig av følgende grunner:

  • Intern journalføring.
  • Vi kan bruke informasjonen til å forbedre våre produkter og tjenester.
  • Vi kan fra tid til annen sende reklame om nye produkter, spesialtilbud eller annen informasjon som vi tror du kan finne interessant å bruke e-postadressen som du har oppgitt.
  • Fra tid til annen kan vi også bruke informasjonen til å kontakte deg for markedsundersøkelser. Vi kan kontakte deg via e-post, telefon, faks eller postgang. Vi kan bruke informasjonen til å tilpasse nettsiden etter dine interesser.

Sikkerhet

Vi er forpliktet til å sikre at informasjonen er trygg. For å hindre uautorisert tilgang eller videreformidling, har vi på plass passende fysiske, elektroniske og administrative prosedyrer for å beskytte og sikre informasjonen vi samler inn på nettet.

Hva er en informasjonskapsel?

Informasjonskapsler er tekstfiler som inneholder små mengder av informasjon som er lastes ned til enheten når du besøker et nettsted. Informasjonskapslene blir deretter sendt tilbake til det opprinnelige nettstedet hvert påfølgende besøk, eller til en annen nettside som gjenkjenner informasjonskapselen. Informasjonskapsler er nyttige fordi de tillater et nettsted å gjenkjenne en brukers enhet.

Du kan finne mer informasjon om informasjonskapsler på:

Informasjonskapsler gjør mange forskjellige jobber, som å la deg navigere mellom sidene effektivt, å huske dine preferanser, og generelt forbedre brukeropplevelsen. De kan også bidra til å sikre at annonser du ser på nettet er mer relevant for deg og dine interesser. Informasjonskapsler som brukes på dette nettstedet er kategorisert basert på følgende kategorier.

Kategori 1: strengt nødvendige informasjonskapsler

Disse informasjonskapslene er avgjørende for å gjøre deg i stand til å bevege deg rundt på nettstedet og bruke funksjonalitet, som for eksempel å få tilgang til sikre områder på nettstedet. Uten disse informasjonskapslene kan ikke tjenester som handlekurver eller e-faktura gis.

Ved å bruke vår nettside, samtykker du i at vi kan plassere disse typer informasjonskapsler på enheten din.

Kategori 2: ytelseskapsler

Disse informasjonskapslene samler inn informasjon om hvordan de besøkende bruker en nettside, for eksempel hvilke sider de besøkende oftest går til, og hvis de får feilmeldinger fra nettsiden. Disse informasjonskapslene samler ikke informasjon som identifiserer den besøkende. All informasjon disse informasjonskapslene samler inn er aggregerte og er derfor anonym. Den brukes kun til å forbedre på hvordan en nettside fungerer.

Ved å bruke vår nettside, samtykker du i at vi kan plassere disse typer informasjonskapsler på enheten din.

Kategori 3: funksjonalitetskapsler

Disse informasjonskapslene tillater nettsiden å huske valgene du gjør (for eksempel brukernavn, språk eller regionen du er i) og gi forbedrede, mer personlige funksjoner. For eksempel kan en nettside være i stand til å gi deg lokale værmeldinger eller trafikk nyheter ved å lagre i en informasjonskapsel regionen der du befinner deg. Disse informasjonskapslene kan også brukes for å huske endringer du har gjort i tekststørrelse, fonter og andre deler av websider som du kan tilpasse. De kan også brukes til å levere tjenester du har bedt om, som å se en video eller å kommentere på en blogg. Informasjonen disse informasjonskapslene samler inn, kan være anonymisert og de kan ikke spore din surfeaktivitet på andre nettsider.

Ved å bruke vår nettside, samtykker du i at vi kan plassere disse typer informasjonskapsler på enheten din.

Kategori 4: målrettingskapsler eller informasjonskapsler for annonsering

Disse informasjonskapslene brukes til å levere annonser som er mer relevante for deg og dine interesser. De vil også brukes til å begrense antall ganger du ser en annonse, samt hjelpe til å måle effektiviteten av en reklamekampanje. De er vanligvis plassert av annonsenettverk med nettsideeiers tillatelse. De husker at du har besøkt et nettsted og denne informasjonen deles med andre aktører som annonsører. Som oftest vil målretting og informasjonskapsler for annonsering være knyttet til nettstedsfunksjonalitet som tilbys av andre organisasjoner.

En liste over alle informasjonskapsler på denne nettsiden etter kategori er angitt nedenfor.

Lenker til andre nettsteder

Vår webside kan inneholde lenker til andre nettsteder av interesse. Når du har brukt disse linkene til å forlate nettstedet vårt, bør du være oppmerksom på at vi ikke har noen kontroll over det andre nettstedet. Derfor kan vi ikke være ansvarlig for beskyttelse og personvern av noe informasjon som du gir når du besøker slike steder, og slike områder er ikke underlagt denne personvernerklæringen. Du bør utvise forsiktighet og se på personvernerklæringen som gjelder for den aktuelle websiden.

Kontroll over dine personlige opplysninger

Du kan velge å begrense innsamling og bruk av personlige opplysninger på følgende måter:

  • når du blir bedt om å fylle ut et skjema på nettsiden, se etter boksen som du kan klikke for å indikere at du ikke ønsker at informasjonen skal brukes av noen for direkte markedsføring
  • hvis du tidligere har avtalt at vi kan bruke din personlige informasjon for direkte markedsføring, kan du ombestemme deg når som helst ved å sende oss et brev eller rette en henvendelse til post@asfaltremix.no

Vi vil ikke selge, distribuere eller leie ut din personlige informasjon til tredjepart med mindre vi har din tillatelse eller er pålagt ved lov å gjøre det. Vi kan bruke din personlige informasjon til å sende deg reklame opplysninger om tredjeparter som vi tror du kan finne interessant hvis du forteller oss at du ønsker at dette skal skje.

Du kan be om opplysninger og personlig informasjon som vi har om deg. Vi kan i slike tilfeller kreve en avgift for å dekke våre kostnader ved å hente ut og oversende informasjonen.

Hvis du ønsker en kopi av informasjonen som holdes på deg kan du skrive til: post@asfaltremix.no

Hvis du mener at noe av informasjonen vi holder på deg er feil eller ufullstendig, vennligst skriv eller mail oss så snart som mulig på adressen ovenfor. Vi vil umiddelbart endre alle opplysninger som viser seg å være feil.

Lenker

Google

Informasjonen fra Google Analytics lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Derfor bruker vi et script (kode) som fjerner de siste sifrene fra IP-adressen før informasjonen lagres av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.